Kunder - GrävPartner - Kvalificerad, Flexibel & Trygg Resursförstärkning
4608
page-template-default,page,page-id-4608,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Kunder

Leverantörer

Leverantörer

Tillverkare och distributörer av reningsanläggningar har stora nät av återförsäljare. Ett samarbete med oss innebär en möjlighet att öka installationstakten och därmed försäljning och tillväxt. Dels genom att erbjuda resursförstärkning mot återförsäljare men också att kunna göra installationer direkt mot slutkund där installatörer saknas.
Installatörer / entreprenörer

Installatörer / entreprenörer

Många installatörer har olika typer av uppdrag. Få har avlopp som sitt främsta fokus. Ett samarbete med oss innebär en möjlighet att tryggt och flexibelt genomföra fler avloppsinstallationer, snabbare. Utan att vare sig behöva säga nej till andra jobb och/eller anställa, lära upp. Vi kan också bidra med erfarenhet och kompetensförstärkning för de som är nya och inom området.
Fastighetsägare

Fastighetsägare

Vissa fastighetsägare köper sin anläggning direkt av leverantören och vill på samma sätt välja installatör. Här är vi ett kompetent och konkurrenskraftigt alternativ.
Kommuner och myndigheter

Kommuner och myndigheter

Kommuner ansvarar för tillstånd och tillsyn av enskilda avlopp. Samt bygger, renoverar och driftar stora avlopp och reningsverk. Vi ger möjlighet att stärka alla dessa uppdrag. Med oss på installatörslistan finns alltid en möjlighet att genomföra installationer av enskilda avlopp.